اولین جلسه کمیته علمی همایش
27 دی 1401
اولین جلسه کمیته علمی همایش

گزارش جلسه کمیته علمی همایش: این جلسه در روز دوشنبه 26 دیماه برگزار گردید. علیرغم مشکلات اطلاع رسانی بخاطر محدودیت شبکه های اجتماعی مرسوم، خوشبختانه اکثریت اعضا کمیته علمی حضور داشتند. در این جلسه آقای دکتر آدمی معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان همایش، بر آینده آموزش با بهره مندی از فناوری های نوین اشاره و اظهار امیدواری کرد تا نتایج همایش به سیاستگذاری های جدید در دانشگاه ختم شود. آقای دکتر نیلی (دبیر همایش) ضمن تشکر از حضور خوب اساتید ، به تاریخچه همایش از 1399 اشاره و پیرامون علت انتخاب موضوع آموزش رسمی در عنوان همایش، توضیحات لازم را داد. وی ار شرکت کنندگان در ارسال مقالات، داوری به موقع آنها و نیز اطلاع رسانی بایسته استمداد طلبید. در ادامه همکاران، ضمن تشکر از تداوم همایش یادگیری سیار و انتخاب عنوان همایش بعنوان یکی از محورهای مورد نیاز جامعه، نظرات خود را پیرامون بازنگری محورها، اجرای همایش بصورت ترکیبی و دعوت از سخنرانان خبره مطرح نمودند. در پایان اقای دکتر نیلی درباره سوالات همکاران توضیحاتی داده و اظهار امیدواری کرد در زمان کوتاه نسبت به بازنگری محورها و تحقق منویات اساتید معزز اقدام نماید. وی در پایان جلسه از اعضای هسته پژوهشی یادگیری سیار، گروه تکنولوژی آموزشی، هیات رییسه دانشکده و دانشگاه بخاطر حمایت های بی دریغ سپاسگزاری کرد.